Despre noi

Car Wash One - Spalatorie auto Chiajna

Stim cu totii ca autoturismul este cel mai de pret obiect pe care il detinem, dar nu reacunoastem. La Spalatoria auto Car Wash One ne dorim sa facem totul ca la carte si de cele mai multe ori ne atingem obiectivul. Spalatoria auto Car Wash One nu este doar un loc in care aruncam spuma si apa pe masina, ba chiar il poti considera un loc de rasfat, atat pentru masina, cat si pentru tine.

Car Wash One este o companie dedicata intretinerii masinii tale, indiferent ca vom contribui la curatarea exteriorului, la lustruirea acestuia cu ceara profesionala si cu produse speciale pentru detailing, vom reimprospata interiorul masinii prin curatarea tapiteriei. Echipa noastra este aici pentru tine cu servicii profesioniste de spalatorie auto in Chiajna.

Ne straduim sa oferim cu fiecare ocazie clientilor nostri cele mai profesioniste servicii de spalatorie auto, curatand promt fiecare loc al masinii, inlaturand murdaria si grasimea in asa fel incat atunci cand va conduceti autoturismul sa stiti ca aveti una dintre cele mai curate vehicule din oras. In tot acest timp va invitam in zona noastra confortabila de asteptare, in care puteti urmari procesul de spalare a masinii. Car Wash One dispune de 7 camere de cazare in regim hotelier chiar deasupra spatiului unde masina ta este rasfatata de personalul nostru.

Iti punem la dispozitie o gama larga de servicii de curatare si cosmetica auto care te ajuta sa intretii aspectul si performanta masinii tale: servicii de spalatorie auto, detailing exterior si/sau exterior, polishare faruri, polishare caroserie, curatarea tapiteriei, curatarea motorului, etc.